Websites breken door in de glastuinbouw

Een professioneel webportaal voor communicatie met uw personeel, promoten van uw product via de website en presentatie aan de buitenwereld zijn goede argumenten voor het starten met een website.

Ook hier bieden wij u een totaalconcept met meerdere functionele toepassingen al of niet gekoppeld aan een onderliggende database. Verder bent u  bij ons aan het goede adres voor de integratie van social media !

Websites van DeliSense zijn specifiek gericht op de glastuinbouw. Dankzij onze tuinbouw expertise en goede contacten met vooraanstaande tuinders blijven we praktisch en duidelijk. Samen met onze klanten bedenken we verschillende tuinbouw toepassingen, die we onderling uitwisselen. De ontwerpen baseren wij op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van websites. 

                                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

Uw voordelen bestaan vooral uit administratieve lastenverlichting, tijdbesparing op communicatie : o.a. uren planning, urenoverzichten, training & opleidingen en een standaard backup-procedure.

Snel starten en zelf kunnen aanpassen maakt een website leuk en waardevol. Wij verzorgen alles voor u totdat u zelf kunt starten en aanpassen. Het zelf kunnen aanpassen beperkt al veel kosten. Voor een sterk concurrerend tarief kunt u een jaarlijkse ook een upgrade van ons ontvangen. Dat kan een nieuwe stijl zijn of nieuwe communicatie toepassingen op basis van onze dagelijkse praktijkervaringen bij onze klanten.

WIJ BIEDEN U ALTIJD DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE IN VERGELIJKING MET DEZELFDE FUNCTIONALITEIT VAN ANDERE BEDRIJVEN.

De voordelen van DeliSense zitten in het totaalconcept, de innovatie en bekendheid met de tuinbouw en onze bewezen kwaliteit.

Ook voor telersverenigingen en toeleveranciers ontwikkelen wij websites en toepassingen. Vraag vrijblijvend naar onze tarieven en mogelijkheden